Tietopankki Oppiminen ja työhyvinvointi

Oman työn suunnittelu

Yrittäjä, oletko miettinyt, miten organisoit arkiset työtehtäväsi? Työtehtävien käytännön järjestämisellä ja aikatauluttamisella on suuri merkitys, miten työt sujuvat ja miltä työn teko tuntuu. Nyt voit tarkistaa helposti omat käytänteesi. Sisua ja digiä yrittäjyyteen -hankkeen aikana tuotettiin materiaalikokonaisuus, jonka avulla voit kartoittaa ja kehittää omaa yrittäjyytesi käytänteitä sekä sitä kautta myös liiketoimintaasi.

Marika Koivuniemen Oppimiskoutsi-blogi tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä näkökulmia ja vinkkejä oman työn organisoinnin osa-alueisiin. Marika Koivuniemi viimeistelee väitöskirjaansa ja työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa Oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikkössä.

Marika Koivuniemi:

"Itsensä johtamisen päämäärä ei ole ainoastaan tehokkaampi suorittaminen työssä vaan kokonaisvaltainen hyvinvointi"

http://www.oppimiskoutsi.fi/?p=134  

 

Jaana Isohätälä kirjoittaa Oulun yliopiston blogissa tiimityöstä otsikolla Tiimityö on arjen jatkuvaa oppimista. Jaana on väitellyt 2020 yhteisölliseen oppimiseen liittyen Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa Oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikkössä. Tällä hetkellä Jaana työskentelee koulutuspalvelupäällikkönä Oulun yliopiston Kieli- ja viestintäkoulutuksessa.

https://www.oulu.fi/blogs/science-with-arctic-attitude/tiimityo