Muu Oppiminen ja työhyvinvointi

”Uusi suunta yritystoimintaani löytyi yhdistämällä käsityötaustani ja
omalta pihalta kaadettujen mäntyjen oksat”


Pitja Simi, Pitu Woodellery

 

Kuten monelle yrittäjälle, Pitja Simillekin vuosi 2020 oli yhtäkkinen muutoksen vuosi. Hänen yrittäjyytensä oli aiemmin saanut alkunsa tuote-esittelijänä, mutta maaliskuu 2020 teki totaalisen stopin ja työt loppuivat. Uutta liiketoimintaa oli pakko lähteä rakentamaan ja se löytyi vahingossa perinteisten käsitöiden ja korujen parista.

 

  • Omat arvoni ovat ekologisuudessa, kestävyydessä, kierrätyksessä ja kotimaisissa, lähellä tuotetuissa materiaaleissa. Moni kuluttaja arvostaa näitä, joten siksi uskon, että tuotteilleni riittää kysyntää. Haluan tuoda esille mahdollisuutta nauttia Suomen luonnon jalokivistä, kauniina osana omia asusteita. Tapani tehdä koruja on ainutlaatuinen ja maailman mittakaavassa korut ovat tosi uniikkeja.

 

Pitja on loikannut ison digipompun rakennettuaan tuotteilleen verkkokaupan ja sitä myötä hän on kehittänyt myös sosiaalisen median taitojaan luontevaksi osaksi omaa toimintaansa. Digimarkkinoinnista hän haluaa oppia vielä lisää, jotta mahdollisimman moni maailmalla saisi tietää hänen luomistaan suomalaisista helmistä.

 

  • Sain eväitä syksyn Sisua ja digiä yrittäjyyteen -valmennuksesta, mutta nyt on sovellettava tuolloin opittua ja omaksuttava lisää.

 

Yrittäjänä Pitja saa hyvää oloa onnistumisen tunteista, kun tietää, että tuote on erityisen onnistunut. Uudet yhteistyökuviot innostavat myös ja parhaillaan hän viritteleekin muutamaa mielenkiintoista yhteistyöprojektia. Palautuminen vapaa-ajalla tapahtuu usein hyvien ystävien seurassa.

 

  • Itsestäni pidän huolta riittävällä levolla, huumorilla ja luonnossa aikaa viettämällä.

 

Yrittäjälle ominaista sisua ja valmiutta mukautumaan uusiin tilanteisiin, hän ammentaa isovanhempiensa ja vanhempiensa kautta.

 

  • Heidän elämänsä ei ole ollut helppoa, silti muistan heidät tyytyväisinä ja eteenpäin menevinä ihmisinä. Haluan olla samanlainen ja luottaa siihen, että päivä se on huomennakin.

 

Pitja on kiitollinen yrittäjille, joiden kanssa on saanut tehdä yhdessä töitä. Monista asioista on tullut näin kiinnostavampia ja kiperissäkin tilanteissa on pärjätty yhdessä. Hän myös muistuttaa, että omaa ainutlaatuisuutta tulee vaalia.

 

  • Kaikkeen ei tarvitse lähteä mukaan, kannattaa pitää omasta tyylistä kiinni, sitä ei ole kenelläkään muulla!

 

Instagram: @pituwoodellery

Verkkokauppa: www.pituwoodellery.fi